ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης και η εξέλιξη του ξεκίνησε ταυτόχρονα με την εμφάνιση του ανθρώπου, πριν από 350.000 χρόνια. Μέσα στους αιώνες έμαθε να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται στις συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

Ειδικά ο εγκέφαλος, το πιο πολυσύνθετο όργανο στο σύμπαν, χειρίζεται όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζει το ανθρώπινο σώμα, είναι το εργοστάσιο που του παράγει ρεύμα, νερό και τροφή για να ζήσει.

Το ίδιο το σώμα γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε τι ακριβώς χρειάζεται για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που του παρουσιάζεται, γι’αυτό η ιατρική επιστήμη εδώ και πολλούς αιώνες το μελετά και προσπαθεί να το κατανοήσει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Βέβαια, το να επιχειρείς να μιλήσεις στην ίδια σου τη σκέψη και να λύσεις ένα ‘’πρόβλημα’’ που το έχει ήδη λύσει από τη στιγμή που ξεκίνησε είναι ένα ταξίδι χωρίς αρχή και τέλος. Αξίζει λοιπόν να δούμε τη μαγεία του σώματος μέσα από μια άλλη οπτική γωνία και ο κατάλληλος χώρος γι’αυτό υπάρχει.

Στην Αθήνα, στην πλατεία Τσώκρη 1, βρίσκεται το Rebalance. Ανάμεσα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τη λεωφόρο Συγγρού, ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με όλα τα μέσα μεταφοράς.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σ’αυτό το άρτια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον, ο Βασίλης και ο Ηλίας, παρέχουν φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και φιλική προσέγγιση σε όλων των ειδών τα μυοσκελετικά, νευρολογικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Εξασφαλίζοντας ταχεία και πλήρη αποκατάσταση μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης που περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, θεραπευτική μάλαξη, απώλεια περιττού βάρους και εξατομικευμένες ασκήσεις εκγύμνασης για ενδυνάμωση με τελικό στόχο ένα δυνατό και ευλύγιστο σώμα.

Εξάλλου, με τις γνώσεις και την πολυετή πείρα τους εγγυώνται, όχι μόνο αποκατάσταση, αλλά και εξασφάλιση ποιότητας ζωής μέσω της δικής σας δραστηριοποίησης για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

 

Τέλος, με τη συνεχή τους ενημέρωση σε καινοτόμες τεχνικές θεραπείας και σε επιστημονικές έρευνες, αλλά και σε άριστη συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους διασφαλίζουν την επιτυχία.