Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας από επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές

Οι υπηρεσίες μας

Το ανθρώπινο σώμα περνάει κατά καιρούς περιόδους πόνου. Η γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση είναι το κλειδί για να επιστρέψουμε το σώμα μας στη φυσιολογική του κατάσταση.

Αξιολόγηση

Ο κάθε άνθρωπος,όπως και κάθε σώμα είναι διαφορετικός. Αυτού του είδους η διαφορετικότητα πέρα από ξεχωριστούς μας κάνει να έχουμε και διαφορετικές ανάγκες στη
ζωή μας, κάτι στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή.

Περισσότερα

Φυσικοθεραπεία

Με τη Φυσικοθεραπεία αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς του μυοσκελετικού καθώς και του νευρολογικού συστήματος. Στο Rebalance πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατανόηση και η άμεση επίλυση των δυσάρεστων συμπτωμάτων.

Περισσότερα

Αποκατάσταση

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την αποθεραπεία είναι οι ασκήσεις αποκατάστασης, δουλεύοντας μέσα σε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και ισορροπίας.

Περισσότερα

Θεραπευτική Μάλαξη

Η θεραπευτική μάλαξη ανακουφίζει και ξεκουράζει τις μυικές ομάδες αφήνοντας μια αίσθηση αναζωογόνησης και δίνει στο σώμα μας αυτό που πραγματικά του αξίζει.

Περισσότερα

Cross Training

Ανακαλύπτουμε τις ανάγκες του καθενός και προσαρμόζουμε στο σώμα του το είδος της γυμναστικής που του ταιριάζει καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο γίνεται σαφές ότι όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως μπορούν να γυμναστούν.

Περισσότερα

Yoga

Τα μαθήματα yoga που προσφέρουμε στο Rebalance υποστηρίζουν του ατομικούς καθημερινούς σας στόχους, είτε αναζητάτε ευεξία, αποκατάσταση τραυματισμών, βελτίωση της δύναμης και της ευλυγισίας είτε χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα.

Περισσότερα

Πιλάτες

Το μάθημα του Pilates είναι μια σειρά ασκήσεων της μεθόδου που προσαρμόζεται πάνω στους στόχους και τις ανάγκες του καθενός. Αφυπνίζει κάθε μυ του σώματος , βελτιώνει την φυσική μας κατάσταση, την ευλυγισία, και την κίνησή μας, πάντα με σεβασμό στο σώμα και στα όριά του.

Περισσότερα

Διατροφολογία – Διαιτολογία

Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, σύνταξη διαιτολογίου για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, αθλητική διατροφή, μέτρηση & ανάλυση σύστασης σώματος

Περισσότερα